Oldtimer onderhoud

Bij Techno-Wheels kunt u terecht voor oldtimer onderhoud. Naast het onderhoud van moderne personen- en bedrijfswagens, ligt onze interesse bij aparte en oudere auto’s, oldtimers.

Onze passie

De Citroën Traction Avant was de ingang naar het automobiel vak, eerst jarenlang hobbymatig en later ook professioneel. Later kwam daar de interesse voor auto’s uit de voormalige oostbloklanden bij zoals: Ifa, Trabant, Wartburg en Barkas (allemaal afkomstig uit de voormalige DDR ). Ook de Lada, Volga en Gaz automobielen kwamen onder onze handen. Juist door onze eigen passie kunnen wij uw oldtimer onderhoud verzorgen. We hebben niet alleen de juiste kennis en ervaring in huis maar ook de liefde voor oude auto’s maakt dat wij uw oldtimer de aandacht kunnen geven die het verdient.

Groot netwerk van leveranciers

In de loop der tijd hebben we een groot netwerk van leveranciers opgebouwd wat de levering van onderdelen zeker ten goede is gekomen. U kunt hierbij denken aan snelle levering, goede kwaliteit en schappelijke prijzen.

Oldtimer onderhoud
Oldtimer onderhoud

Restauratie van uw oldtimer

U kunt bij ons terecht voor oldtimer onderhoud en reparatie maar indien nodig kunnen wij uw oldtimer ook (deels) restaureren. Voor een goed advies over uw auto bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Ook voor levering en/of montage van oldtimer banden en retro velgen kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie over oldtimer onderhoud bij Techno-Wheels? Of wilt u direct een afspraak maken. Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken of gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U vindt Techno-Wheels aan de Van Utrechtweg 33 in Krimpen aan den IJssel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Pin It on Pinterest