Nieuwe winterbanden

Zeker in de winter is het belangrijk dat uw auto voldoende grip heeft op de weg. Het profiel op de band zorgt hiervoor. Is de profieldiepte minder dan 4 millimeter dan is het tijd voor nieuwe winterbanden.

Banden van verschillende merken

Bij Techno-Wheels kunt u terecht voor allerlei soorten banden. Autobanden van verschillende merken, in de verschillende maten, nieuw en gebruikt. En niet alleen voor nieuwe winterbanden maar ook voor caravanbanden, of banden voor uw bedrijfswagen of oldtimer kunt u bij ons terecht. We hebben gebruikte en nieuwe winterbanden, zomerbanden en all season banden.

Nieuwe winterbanden

Advies over uw bandenkeuze

Techno-Wheels is een jong en dynamisch bedrijf maar wel met jarenlange ervaring in de automobielbranche en alle kennis in huis om u te adviseren over de keuze voor uw nieuwe (winter)banden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw auto.

Ook voor onderhoud

Techno-Wheels heeft naast autobanden ook verschillende soorten velgen in het assortiment. U kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto. Het merk, model of bouwjaar maakt voor ons niet uit. Wij kunnen uw nieuwe exclusieve auto net zo goed onderhouden als uw oldtimer of gewoon uw familie auto of boodschappenwagen.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0180-550799 of via e-mail op info@techno-wheels.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U vindt Techno-Wheels aan de Van Utrechtweg 33 in Krimpen aan den IJssel.

Nieuwe winterbanden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Pin It on Pinterest