Caravanbanden

Bij Techno-Wheels kunt u terecht voor caravanbanden. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u te adviseren over de beste caravanbanden voor uw caravan. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van het gewicht en laadvermogen van uw caravan.

Verlengt de levensduur van de banden van uw caravan

Caravanbanden hebben veel te lijden. Een caravan staat vaak voor langere tijd in de stalling en op vakantie worden ze juist veel blootgesteld aan zonlicht. Techno-Wheels vertelt u graag meer hoe u de levensduur van uw caravanbanden kunt verlengen.

Caravanbanden

Andere eisen dan bij een personenauto

Caravanbanden moeten aan andere eisen voldoen dan banden voor onder een personenauto. Goede wegligging en comfort zijn voor een caravan minder belangrijk en wanneer er met een caravan wordt gereden is de rijstijl ook defensiever dan zonder. Wat wel belangrijk is, is dat de band goed blijft functioneren en heel blijft wanneer hij zwaar wordt belast. Techno-Wheels kan u hierin adviseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Ook voor onderhoud

Naast verschillende soorten banden voor caravans, aanhangers, personenauto’s, bedrijfswagens en oldtimers kunt u ook bij ons terecht voor auto onderhoud. Wij onderhouden personenauto’s en oldtimers van alle automerken.

Caravanbanden

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor nieuwe banden of voor een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Techno-Wheels is gevestigd aan de Van Utrechtweg 33 in Krimpen aan den IJssel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Pin It on Pinterest