Bandencentrum

Begin 2017 deed zich de mogelijkheid voor om een bestaand bandencentrum over te nemen. Deze kans hebben wij met beide handen aangegrepen met Techno-Wheels als resultaat. Door onze jarenlange ervaring in de automobielbranche en de interesse en ervaring in oldtimers hebben wij gedegen kennis en ervaring in huis om ook uw auto voor de beste banden te voorzien.

Bandencentrum

Banden zijn belangrijk voor de wegligging van uw auto

Banden zijn belangrijk voor de wegligging van de auto en daarmee ook voor uw rijplezier. Het profiel, materiaal en de constructie van de band bepalen de wegligging maar ook de geluidsproductie van uw auto. Wij informeren u graag welke band voor uw auto en uw rijstijl de beste keuze is!

Wij bieden u een compleet assortiment autobanden, in alle denkbare kwaliteitsmerken en in alle voorkomende maten. Van huismerk tot kwaliteitsmerk en van nieuwe banden tot gebruikte banden.

Bandencentrum

Gespecialiseerd in oldtimers

Techno-Wheels is een jong en dynamisch bedrijf. Naast ons bandencentrum kunt u ook terecht voor velgen en het uitlijnen en onderhouden van personen- en bedrijfswagens. Naast moderne auto’s hebben wij ons gespecialiseerd in oldtimers. Wij voorzien uw oldtimer graag van nieuwe banden en retro velgen en ook wat betreft het onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met uw caravan of aanhanger bent u ook van harte welkom bij Techno-Wheels.

U vindt ons bandencentrum aan de Van Utrechtweg 33 in Krimpen a/d IJssel. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met opnemen op nummer 0180-550799 of stuur een mailtje naar info@techno-wheels.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Pin It on Pinterest