Auto onderhoud

Bij Techno-Wheels in Krimpen aan den IJssel kunt u terecht voor auto onderhoud. We onderhouden en repareren moderne personen en bedrijfswagens. Of u nu een alledaagse boodschappenwagen of een exclusieve auto heeft, bij ons kunt u altijd terecht. Het kan ons niet gek genoeg zijn.

Auto onderhoud
Auto onderhoud

Moderne werkplaats

Techno-Wheels beschikt over een goed ingerichte werkplaats met 4 bruggen en diverse diagnose apparatuur om de moderne automobielen goed en vakkundig te kunnen onderhouden en repareren. Natuurlijk beschikken wij over alle kennis en ervaring om uw auto onderhoud professioneel en vakkundig uit te voeren.

Leenfiets en leenauto beschikbaar

We begrijpen dat het lastig kan zijn om uw auto in onze werkplaats achter de laten. U wilt immers wel graag mobiel blijven. Daarom hebben wij bij Techno-Wheels een leenfiets en leenauto beschikbaar tijdens uw auto onderhoud of reparatie.

Mogelijkheid tot tweedehands of B-keuze onderdelen

Blijkt uit uw auto onderhoud dat er bepaalde onderdelen vervangen moeten worden? Dan overleggen wij altijd vooraf met u. U ontvangt dan vooraf een passende prijsopgave. Indien u dit wenst kunnen wij waar mogelijk gebruik maken van tweedehands of B keuze onderdelen.  Hier zullen wij u altijd vooraf over informeren.

Onze andere diensten

Naast het onderhoud voor uw auto kunnen wij ook het onderhoud voor uw oldtimer voor u verzorgen. Ook kunt u bij ons terecht voor banden en velgen voor uw personenauto, bedrijfswagen, oldtimer, caravan of aanhangwagen.

Wilt u een afspraak maken voor uw auto onderhoud of wenst u meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Pin It on Pinterest